Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: En değerli varlıklarımızın çocuklarımız olduğu bilinciyle, onların bize birer emanet olduğunun idrakinde, bilgili, kültürlü, geçmişten aldığı değerleri çağı anlayarak geleceğe taşıyan, çocuklarımıza annelik şefkatiyle yaklaşan, okul öncesi eğitim konusunda gerekli formasyona sahip eğitim kadrosuyla, ferah ve modern eğitim araçlarıyla donatılmış sınıflarda çocuklarımızı en üst düzeyde donanımlı hale getirmek

Misyon: • Atatürk’ü gerçek kimliğiyle anlayan ve onun gösterdiği hedefleri gerçekleştirmeye çalışan çocuklar. • İnsani değerlere sahip, bu değerleri en üst düzeyde özümsemiş ve yaşayan, bunları topluma aktarmaya çalışan lider kimlikli insanlar. • Vatanını ve bayrağını seven, insana sevdalı, toplum değerlerine bağlı nesiller. • Bilgi, birikim ve değerlerini geçmişten geleceğe taşıyan bir nesil. • Kendine güvenen, sorumluluk sahibi, değerleri ve idealleri olan, paylaşmayı bilen, fedakâr, erdemli, bağımsız hareket edebilen, sorun üreten değil sorun çözen, kişilik sahibi, kendisi ve çevresiyle barışık, lider tipli, çocukluğunda çocukluğunu yaşayan çocuklar.

Başarılar: Kurumumuz ilçe merkezinde en çok tercih edilen okul öncesi eğitim kurumudur.

Saatler: SABAH:07:30-12:30 ÖĞLEN:12:30-17:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz ilçe genelinde yapılan aktivitelere sürekli katılım göstermektedir.

WEB - https://kurtalanzubeydehanim.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. GENÇLİK CAD. ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU BLOK NO: 19 KURTALAN / SİİRT

Öğretim Şekli :İKİLİ-ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - CUMHURİYET MAHALLESİ BARIŞ CADDESİ NO:14 KURTALAN/SİİRT